Razne mešanice

Zamrznjene gobe in zelenjava sta živili, ki se jih hitro zamrzne takoj po obiranju, da se ohrani njuna svežina, okus in hranilne vrednosti.

O raznih mešanicah

ZAKAJ SO MEŠANICE ZAMRZNJENE?
Proces se po angleško imenuje “blast freezing” in se izvaja pri temperaturi med -18 in -25 stopinj Celzija. Ta proces omogoča, da gobe, zelenjava ali meso shrani in ohrani svoje hranilne vrednosti. Predvsem je priljubljena pri tistih, ki želijo uživati v božanskih okusih celo leto, saj se uporabljajo za pripravo različnih jedi kot so juhe, omlete, enolončnice in testenine.

 

PREDNOSTI UŽIVANJA MEŠANIC GOB IN ZELENJAVE

Uživanje gob in zelenjave ima številne koristi za zdravje, saj sta bogata s hranili kot so vitamini, minerali, vlakna in antioksidanti. Z uživanjem gob in zelenjave zmanjšujemo tveganje za bolezni srca, obenem pa nam znatno izboljša prebavo.

Razne mešanice vsebina
1. UPORABA
Zamrznjene gobe in zelenjava se kot dodatek uporabljata v različnih jedeh kot so juhe in omake, zadostujeta pa tudi kot samostojna priloga.
2. KDO UPORABLJA GOBE IN ZELENJAVNE MEŠANICE?
Naše podjetje ponuja tako zelenjavne mešanice, kot mešanice gob in mešanice z gamberi. Na voljo so za takojšnjo uporabo in se jih lahko doda različnim jedem. Nudimo različne mešanice, ki jih glede na vaše želje pripravimo po meri. Če ne veste točno, za katero mešanico bi se odločili, so vam na voljo naši strokovnjaki, ki vam z veseljem svetujejo.
3. VSEBINE ZELENJAVNIH MEŠANIC
Naše podjetje ponuja tako zelenjavne mešanice, kot mešanice gob in mešanice z gamberi. Na voljo so za takojšnjo uporabo in se jih lahko doda različnim jedem. Nudimo različne mešanice, glede na vaše želje jih pripravimo po velikosti in okusu. Če ne veste točno, za katero mešanico bi se odločili, so vam na voljo naši strokovnjaki, ki vam z veseljem svetujejo.

Ponudba raznih mešanic

Naše podjetje poleg gob in zelenjave ponuja tudi okusne mešanice, ki združujejo gozdne in morske okuse. Gobe v kombinaciji z bučkami in gamberi navdušujejo brbončice in ponujajo najboljše okuse narave.

Gobe z gamberi

Mešanice gob z bučkami in gamberi

Mešanice gob

Mešanice gojenih gob z dodatkom jurčkov

Imate vprašanja?
Z veseljem vam pomagamo
Kontaktiraj nas